Burak’tan Fahriye’ye Büyük Jest

0
349

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit uzun süredir kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen ile büyük bir aşk yaşıyor. Ünlü çiftin ne zaman evleneceği merak konusu. En son birlikte ‘Çalıkuşu’ dizisi ve ‘Aşk Sana Benzer’ sinema filminde rol almışlardı.

Evcen bir süredir herhangi bir projede yer almıyor. Sevgilisi Burak Özçivit ise Star TV’nin geçtiğimiz gün sezon finaline giren başarılı dizisi ‘Kara Sevda’da oynuyor. Ünlü çifti sürekli davetlerde, röportajlarda, magazin gündeminde el ele göz göze gülümserken ve mutlu görüyoruz.

2-1

Özçivit’ten sevgilisi Evcen’e büyük bir jest geldi. Burak Özçivit geçtiğimiz aylarda 1 milyon liraya aldığı yeni BMW aracını değiştirdi. BMW’den inip Range Rover’a binen yakışıklı oyuncu, eski aracının kişiye özel kendi adının harflerini taşıyan ‘BRK’ plakasını araç modeliyle birlikte değiştirdi.

Ünlü oyuncu yeni otomobilinin plakasını sevgilisine jest olsun diye Fahriye’nin harfleri olan ‘FR’ şeklinde değiştirdi. Yıllardır aynı plakayı (34 BRK) kullanan Özçivit, yeni FR plakası ile Evcen’e büyük bir sürpriz yaptı.

Yeni Range Rover aracı için tam 1 milyon lira ödeyen Burak Özçivit, 2015 model BMW 5.20 model otomobilini de babasına verdi. Mutlu çiftin yakın zamanda Fransa’ya tatile gideceği konuşuluyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here