Caner Erkin’i Duygulandıran Paylaşım

0
505

Beşiktaş’a transfer olmasıyla sezonun en çok konuşulan futbolcularından biri olan Caner Erkin Antalyaspor karşılaşmasında sakatlanmış ve ameliyat olmuştu. Gösterdiği performansla Beşiktaş taraftarlarının kısa sürede gözüne giren Caner Erkin’in, yaşadığı sakatlık sonrası moralinin çok bozuk olduğu gözlemlenmişti.

Aşil tendonunun kopması sonucu yaşadığı sakatlık sebebiyle yaklaşık 20 hafta yeşil sahalardan uzak kalması beklenen Caner Erkin’e moralinin bozuk olduğu bu günlerde bir Beşiktaş taraftarının sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraf büyük moral oldu.

Sen bizi diğerleri ile karıştırma, Beşiktaş için bir taş kaldıran adamı, iki dünyada sırtımızda taşırız cümlesiyle paylaşılan resmi gören, Caner Erkin; ”Bu zor günlerimde bu fotoğraf ,bu masum kalpler sayesinde kalkıcam ayağa biliyorum .. o minik elleriniz dert görmesin çocuklarımgözlerimi doldurdunuz size söz veriyorum eskisinden daha iyi olucam dualarıyla yanımda olan moral veren herkese çok teşekkür ederim sağolun varolun” dedi.

Sen bizi diğerleri ile karıştırma Caner Erkin
Sen bizi diğerleri ile karıştırma Caner Erkin

Beşiktaş’lı futbol severin bu paylaşımı kısa sürede instagtam’da beğeni rekorları kırdı. Bazı taraftaların Caner Erkin’e hitaben, sen bir an önce iyileş inşallah bonservisini de alacağız yazmaları 28 yaşındaki futbolcuyu ayrıca mutlu etti.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here