Kenan İmirzalıoğlu Marmaris’te Yatırım Yapıyor

0
317
4

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal’la evlendikten sonra ticarete daha sıkı sarıldı. Zekice yatırımlarıyla bilinen yakışıklı oyuncunun yeni yatırımını hem mülke hem ticarete dökmesi herkesi kendine hayran bırakacak…

2 yıl önce ünlü tatil beldesi Marmaris’in Selimiye köyünden 1.9 milyon liraya satın aldığı ve içinde marketi de olan binanın tadilatı geçtiğimiz gün tamamlandı. 600 metrekarelik binanın iki yıldır süren tadilatı için de ayrıca 1 milyon lira harcadı ünlü oyuncu.

4-1

Evin içinde kendi oturmak istemeyen İmirzalıoğlu’nun marketi de kendisinin işletmek istememesi dikkat çekti. Ünlü oyuncu şu sıralar binayı kiralık devretmek için 3 büyük kahve zinciriyle görüşüyor. Kenan İmirzalığlu adeta baştan yarattığı bina için sezonluk 300 bin lira kira bedeli biçmiş.

Sinem Kobal’ın eşi Kenan İmirzalıoğlu Marmaris’i seviyor. Kendisinin yine Selimiye’de bulunan 1200 metrekarelik denize sıfır bir arazisi ve evi bulunuyor. Marmaris’in en turistik koylarından, Selimiye’de bulunan tadilatı biten bu bina ayrıca denize sıfır ve yanında büyük bir çarşısı var.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here