Mönchengladbach Barcelona’ya Direnemedi

0
601

Şampiyonlar Ligi 1. Tur C Grubu ikinci karşılaşmalarında dün akşam oynanan Mönchengladbach Barcelona maçı İspanyol ekibinin 2-1 ‘lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Almanya takımı Mönchengladbach maça kontrollü olarak başladı, maçın ilk yarısında tutuk oynayan Barcelona’ya karşı maçın 34’üncü dakikasında Mahmoud Dahoud’un asisti Thorgan Hazard’ın golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda bulduğu ilk isabetli şut ile gol atan Alman takımı devreyi 1-0 önde kapadı.

Maçın ikinci yarısı başladığında Luis Enrique 54. dakikada Paco Alcacer’in yerine Rafinha’yı, 59. dakikada Ivan Rakitic’in yerine Arda Turan’ı oyuna aldı. Arda Turan’ın maça dahil olmasıyla ataklarını sıklaştıran Barcelona, maçın 65. dakikasında Neymar’ın asisti, Arda Turan’ın golü ile beraberliği yakaladı.

Beraberlik golü sonrası kapanan rakibine karşı bir çok gol pozisyonuna giren İspanyol ekibi, ilk golden yaklaşık 10 dakika sonra, Gerard Pique’nin golü ile 2-1 öne geçti.

74. Dakikadan sonra başka gol olmayınca maç 2-1 Barcelona’nın üstünlüğü ile sonuçlandı. C Gurubunda ikinci maçlar sonunda Barcelona 6 puanla liderlik koltuğuna otururken, Mönchengladbach 0 puan ile son sırada kaldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here