Poyraz Karayel Sezon Finalinde Ağlattı

0
333
1

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Poyraz Karayel’ geçtiğimiz Çarşamba günü 62. Bölümünde sezon finaline girdi. 2 yıldır başarıyla süren ünlü dizi seneye de devam edecek. Ancak dizinin hayranları sezon finalinde başrol karakteri Poyraz Karayel’in ölümüne çok üzüldü.

Gözyaşıyla dolu olan sezon finali bölümünde İlker Kaleli hayat verdiği Poyraz Karayel karakterinin senaryo gereği ölümüyle diziden ayrıldı. Başrollerinde Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli ve Musa Uzunlar’ın rol aldığı Poyraz Karayel, şimdilik ekranlara veda etti. Dizinin sevilen karakterlerinden Neşet’in ölümü herkesi şok ederken, son dakikalarda polis memuru Poyraz da vuruldu. Ayşegül çığlık çığlığa kaldı.

1-1

Gerçek hayatta da sevgili olan İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu, dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Aşkları dolu dizgin devam ediyor ancak dizideki aşkları Poyraz’ın ölümüyle son buldu. Poyraz, Ayşegül’ü kurtarmak için Sergei’i öldürdü. Sergei’nin babası oğlunun katilinden intikam aldı ve Poyraz’ı vurdu.

Dizinin bir başka sevilen karakteri Sema da intihar ederek diziye veda etti. Sema karakterini Emel Çölgeçen oynuyordu. Sezon finalinde diziden birçok kişi çıkmış oldu. Seneye bizi nasıl bir senaryonun beklediğini merakla bekliyoruz.

İlker Kaleli sevenlerine beklenmedik ayrılığı dizinin sezon finali bittikten sonra Instagram hesabından duyurdu. İlker Kaleli Twitter hesabından ‘Her şey için çok teşekkürler… Pek bişey konuşamıyorum şu an. Çok teşekkürler…’ notunu düştü. Ünlü oyuncu Instagram sayfasından da uzun bir mesaj yayınladı.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here