Türk Yazılımcılar Almanya’da Harikalar Yaratıyor

0
321
Milyonlarca Türk’ün yaşadığı Almanya’da Türk yazılımcılar geliştirdikleri yazılımlar ile göz dolduruyor. Son olarak dijital pazarlama sektörü için geliştirilen Inmain Digital Display yazılımı sektörü hareketlendirdi.
Almanya’da yaşayan Türkler Alman ekonomisine büyük katkılar sağlarken teknoloji alanında da kendilerini geliştiriyorlar. Almanya dijital pazarlama sektörünü de oldukça aktif olan Türkler geliştirdikleri yazılımlar ile kendilerinden söz ettiriyor. Son olarak Inmain Digital Display adında bir yazılım geliştiren Türk yazılımcılar Almanya’da adlarından söz ettirmeyi başardı.

TÜRK YAZILIMCILAR ALMANYA’DA ADLARINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Son yıllarda teknolojinin gelişmesi ve hemen hemen her şeyin internet üzerinden yapılması sonucunda dijital pazarlama sektörü de bir hayli önem kazandı. Bu konuda Türk yazılımcılar tarafından büyük firmaların tüketicilere ulaşması ve sürekli onlarla koordine halinde olmasını sağlayan müthiş bir program geliştirildi.
INMAIN DIGITAL DISPLAY YAZILIMI ALMANYA’DA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Geliştirilen yazılımın ismi Inmain Digital Display olarak belirlenmiş. Bu yazılım sayesinde klasik pazarlama yöntemlerinin hepsi bir kenara bırakılarak güzel sonuçlar alınması mümkün. Almanya dijital pazarlama piyasasının %5’ini elinde tutan Türk yazılımcılar gün geçtikçe daha faydalı yazılımlar ile paylarını artırmaya devam ediyorlar. Inmain Digital Display yazılımının CEO’sundan da bu konuda bazı açıklamalar geldi.
CEO İlkay Altunoğlu; kendi geliştirdikleri yazılımı birçok ülkede yer alan büyük firmalara pazarladıklarını ve Türk yazılımcıların dijital pazarlama konusunda dünyada aranan ve en çok tercih edilen mühendislerin başında geldiğini söyledi.