Yeni Annelere Moda ve Makyaj Önerileri

0
265

Tatlı mı tatlı bebeğiniz ile ilgilenirken hem hamilelik döneminde hem doğumdan sonraki dönemde kendinize hiç vakit ayıramamış olabilirsiniz. Tüm vaktinizi, hayallerinizi, işlerinizi ona kanalize edersiniz. Ne saç, ne cilt bakımı yapacak haliniz ve vaktiniz kalır. Ancak siz sonuçta bir kadınsınız ve çevrenize hoş gözükmek daha da önemlisi kendinize bakım yapmak için özel zamana ihtiyacınız olacaktır. Her kadın iyi bir görünümün iyi duyguları getirdiğini bilir. Bakımlı ve hoş iseniz bu ruh halinize yansır ve çevrenize daha pozitif olursunuz. Bebek sahibi olduktan sonra nasıl bakım yapacağınızı, modayı takip edip eski özenli günlerinize nasıl döneceğinizi bize bırakın. Birkaç hile ile bu mümkündür.

Yeni anneler yeni kıyafetler demek değildir. Eski vücudunuza kısa sürede kavuşacağınız için gardırobunuzdaki kıyafetlerinize yeniden kavuşabilirsiniz. Ayrıca farklı denemeler için ufak tefek aksesuarlar yetecektir. Küçük bir eşarp, fular ya da kolye bile görünümünüzü değiştirir. Bebeğinizi kolay emzirmek için rahat ve dar olmayan kıyafetler seçin. Birkaç küçük oynama ile elbisenizi çok farklı ve moda bir hale getirebilirsiniz.

Doğumdan kısa süre sonra alacağınız kıyafetler ipek veya ağır kumaş olmamalıdır. Elde yıkanabilecek basit kumaşları olsun. Tam hayalinizdeki gibi rahat ve hoş bir model bulursanız birkaç farklı rengini alın. Yoga veya spor kıyafetleri, tayt, eşofman takımı, sevimli baskılı tişörtler deneyin. Özel bir davet için düz siyah bir elbiseyi bir şal ile süsleyebilirsiniz. Ya da siyah pantolon ile şık bir bluz seçebilirsiniz.

Eski yoğun hayatınızda makyaja ve saça 20 dakika ayırabiliyordunuz ancak bebek sahibi olduktan sonra bu süre birkaç dakikaya düştü değil mi? Bunun da çaresi var. Cildi koruyup besleyen bir renkli nemlendirici kullanın. Dudaklar, yanaklar, hatta diğer bölgelere de uygulanabilen şeftali, pembe ve bronz tonlarında bir kozmetik ürün alın. Kalıcı bir ruj seçin ve 2 dakikada pratik bir makyaj uygulayın. Saç bakımını da aynı şekilde dakikalar içinde halledebilirsiniz. İşinizi kolaylaştıracak bir saç kesimi de size iyi gelecektir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here