İdil Fırat Sevgilisi Engin Öztürk’ü Kıskandı mı?

0
349

Engin Öztürk’ün yeni dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Star TV’nin yeni dizisi ‘Yüksek Sosyete’ de romantik sahne krizi çıktı. Engin Öztürk’ün dizide rol arkadaşı Hazar Ergüçlü ile romantik ve samimi sahneleri, iddiaya göre Öztürk’ün sevgilisi İdil Fırat’ı çileden çıkarttı. Kıskançlık krizine giren Fırat, sevgilisini bu konuda uyardı.

Yaz ekranları bir bir şenlenmeye başladı. Yeni dizi Yüksek Sosyete de dün gece start verdi. Ancak Engin Öztürk epey zorlanacak gibi görünüyor. Çünkü sosyetik sevgilisi İdil Fırat, Öztürk’ün dizideki romantik sahnelerini şimdiden kıskanmaya başladı. Hatta Fırat, sevgilisi Öztürk’ü başrol oyuncularıyla yaşadığı romantik sahnelerden dolayı çok kıskandı ve uyarı yaptı.

6-1

Uzun süredir aşk yaşayan ünlü çift şimdilik İdil Fırat’tan gelen uyarı ile tatlıya bağlanmış gibi görünüyor ancak dizi boyunca bu tarz krizlerin çıkabileceğinin de sinyallerini vermiş oldu. Dizide zengin kız, fakir oğlanın imkansız gibi görünen saf ve masum aşkı anlatılıyor. İlerleyen bölümlerde Hazar Ergüçlü ile Engin Öztürk’ün romantik sahnelerini daha sık göreceğiz.

6

Hazar Ergüçlü Kimdir?

1992 Kıbrıs doğumlu oyuncu Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunudur. Kuzey Güney, Medcezir, Analar ve Anneler dizilerinde rol almıştır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here