Pelin Öztekin’in hedefi 60 Kilo

0
457

Sahneye çıktığı ilk günden beri kiloları hakkında konuşulan Pelin Öztekin, bu günlerde fazla kilolarından kurtulması ile gündeme oturdu. Mide küçültme ameliyatı olduktan sonra, spora ve yediklerine çok dikkat eden sanatçı 2 yıl içinde yaklaşık 70 kilo verdi.

Nasıl zayıfladığı ve spor yapıp yapmadığı ile ilgili sorulan soruya, mide küçültme ameliyatı olmakla işin bitmediğini ameliyat sonrasında yediklerine ve içtiklerine çok dikkat ettiğini söyleyen Öztekin, aynı zamanda vakit buldukça spor yapıyorum dedi.

 

İlk hedefinin 70 kilo olduğunu ama 70 kiloya düşünce çıtayı biraz daha yükseltiğini belirten sanatçı, yaza kadar 9-10 kilo daha vermek istediğini dile getirdi. 60 kiloya düşmek ve bir daha kilo almamak için her gün yürüyüş ve pilates yaptığını sözlerine ekledi.

Pelin Öztekin’in kilolarından kurtulduğunu gören hayranları zayıflama sürecinde Öztekin’e çok destek olmuş ve ona inançlarını dile getirmişlerdi. Şimdilerde ise, sosyal medya’da Öztekin’in bu azimle 1 yıldan daha kısa sürede 60 kiloya düşeceği konuşulmakta…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here